Bulova klockor till oslagbara priser

Bulova är det fulländade amerikanska klockvarumärket. Det grundades 1875 av en Joseph Bulova. Hans berättelse är den sanna amerikanska historien om en nykomling där hårt arbete lönat sig. Hans lilla spirande butik växte så småningom till ett globalt företag. Han har väsentligt bidragit till klockindustrin genom att uppfinna nya verktyg för tillverkning av klockor.

Bulova har sin verksamhet i Flushing och Woodside, New York, där den fortsätter att rulla ut innovativa och banbrytande nya idéer i urtillverkningen. Företaget tillverkar även eleganta klockor för män och kvinnor i guld eller silvertoner för att tillfredsställa allas modekänslor.

I början av 1900-talet, var många europeiska urtillverkare ovilliga att tro att armbandsur skulle kunna ersätta den ikoniska fickur, då klockan val för dagligt bruk. År 1919 introducerade Joseph, med uppfinningsanda som definierat hans karriär, sin första rad av herrarmbandsur.

Bulova Accutron 

Klockserien Accutron infördes på 1960 var världens första helt elektroniska klocka och den mest exakta mekanismen som producerats vid den tidpunkten. Handgjorda i Schweiz och drivs med en stämgaffel som aktiveras elektroniskt. Istället för tick, hade klockan ett distinkt surrande ljud. Innan denna teknik var allmänt tillgängliga valde NASA det för användning i deras nya rymdtids datorer.

Klicka på önskad bild för att läsa mer info om produkten!

Herrklocka Bulova Accutron 98b220

Herrklocka Bulova Accutron 98b220

 

Herrklocka Blova accutron 96b214

Herrklocka Blova Accutron 96b214

 

Herrklocka Bulova Accutron 96A155

Herrklocka Bulova Accutron 96A155

År 1987, blev Bulova Watch Co den officiella klockleverantören för det amerikanska OS-laget, som gav klockor för både sommar-OS i Seoul och vinterspelen i Calgary.

Bulova Precisionist

Klockserien Precisionist är den nyaste och mest avancerade klockurverk som kommit ur företagets laboratorium. Det påstår sig vara den mest exakta klockan i världen och har en andra hand som slår 16 gånger per sekund i motsats till den branschstandard på en gång per sekund som på andra Quartz urverk.

Klicka på önskad bild för att läsa mer info om produkten!

Herrklocka Bulova Precisionist 96b144

Herrklocka Bulova Precisionist 96b144

Herrklocka Bulova Precisionist 98b156

Herrklocka Bulova Precisionist 98b156

Herrklocka Bulova Precisionist 96b183

Herrklocka Bulova Precisionist 96b183

KöpKlocka.se har ett stort utbud av snygga herr- och damklockor från Bulova, se hela utbudet här; http://www.kopklocka.se/11_bulova-klockor

Dessutom alltid fri frakt och 30 dagars ångerrätt!

Välkommen!

Du kanske även gillar ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>