Gratis armbandsjustering

Armbandsjustering

Vi erbjuder en gratis justering av klockarmbandet när du köper din nya klocka hos KöpKlocka.se så att den passar din handledsstorlek och att du kan bära den så fort den levereras. När vi gjort justeringen och tagit bort några länkar kommer dessa att skickas till dig ihop med din beställning. Tänk dock på att klockor som fått armbandet justerat av oss förlorar ångerrätten. Så om du aldrig sätt klockan i verkligheten är det bättre att inte beställa denna tjänst. Ta med din nya klocka till din lokala urmakare som kan göra en justering mot en tillägg.

Mäta din handled

Det bästa sättet att mäta din handled är med hjälp av ett måttband, mät din handled i millimeter. Välj sedan det önskade måttet i rutan ”mitt handledsmått är” i samband med din beställning. Det är inte alltid möjligt att justera ett klockarmband till den optimala passformen. För det mesta blir mätningen korrekt men i vissa fall kan det bli nödvändigt med ytterligare justeringar, efter att du fått din klocka, och då kan du göra detta hos din lokala guldsmed eller urmakare. Armbandsjusteringen hos KöpKlocka.se är en gratis och extra service, och därför kan vi inte ge någon ersättning för följdskador eller behov av ytterligare justeringar. Det finns olika verktyg på marknaden som gör att du kan utföra en armbandsjustering själv. Generellt rekommenderar vi inte detta.

Justeringstjänsten är kostnadsfritt för alla KöpKlocka.se’s kunder. Behöver du extra länkar till din klocka kan detta beställas men medför en extra kostnad för dig. Tänk dock på att få hem extra länkar kan ta upp till 2-3 veckor.

Köp din nya märkesklocka hos KöpKlocka.se, alltid Fri frakt och 30-dagars ångerrätt, länk HÄR!

Välkommen!

armbandsjustering

 

Du kanske även gillar ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>